Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

E-Rohloff

2017. július 16. - Misi....

Mióta létezik a Rohloff agyváltó a tesztelők és felhasználók csak 1 féle váltókarral használhatták, ami a grip-shiftre emlékeztette az összes felhasználót. 

Na jó nem igaz, mert van pöcis váltókar is, de ezt kb senki nem ismeri, meg bűn ronda. Soha senkit nem láttam még a neten sem, aki használta volna ezt a váltókart. 

 

Viszont a Rohloff a Boschal együtt dolgozva E-bike-okra 2018-ra kihozza az elektromos váltást. Először még csak az e-bike-okhoz lesz elérhető, de nincs kétségem a felől, hogy a hagyományos kerékpárokhoz is lesz idővel elektromos váltókar rendelhető. 

rohloff-e-14-electronic-shifting-bosch-e-bike-1.png

rohloff-e-14-electronic-shifting-bosch-e-bike-2.jpg

rohloff-e-14-electronic-shifting-bosch-e-bike-1.jpg

Ezzel a lépéssel nagyot tudnának fejlődni, mert 2 problémát is megoldanának:

1, A markolatbáltót nem mindenki szereti. Sokan (köztük tesztelők is) hiányolják a pöckölős váltót

2, Nagy terhelés alatt nem tudsz váltani. Igazából tudnál, csak nem vagy képes akkora erőt kifejteni, amekkorával már elvégezhető lenne a váltás (ezt egy riportban mondta valamelyik gyári alkalmazott). Az elektronikus váltással, viszont ezt a problémát is megoldhatnák. 

Még Rohloff ITT

 Ha tetszett a post kövess Facebookon. Katt IDE és like.

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6812668619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása