Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Akarsz nyerni egy 2017 Surly Krampus-t?

2017. július 20. - Misi....

Konkrétan ezt + a hozzá tartozó 3 Revelate Designs táskákat?

bike-prize.png

 

Akkor jelentkezz a Bikepacking versenyére.

Annyi a dolgod, hogy tölts el 3 napot és 2 éjszakát, vagy 3 éjszakát és 4 napot kerékpár túrázással. Csinálj fotókat, GPS utat rögzítsd, és küldd be nekik. Mindezt augusztus 17-e 23 óra 59-ig tedd meg, és az eredményt küldd el a Bikepacking.com-nak. 

A verseny pontos leírása ITT található.

A nevezéshez, és a túra vonalának összeállításához a honlap még tanácsokat is ad. Ezeket érdemes megfogadnod, ha jó helyezést szeretnél elérni. Mivel nem csak az első helyezett kap díjazást nő az esélyed, hogy díjazásban részesülj. 

A keró egyébként nagyon baba. Simán bevállalnám. 4130-as Cro-Moly acél, kompatibilis 10x135, 12x142 és 12x148-as hátsó kerékkel is. 3-as gumit is bele rakhatsz, némelyik bovden rejtve fut a vázban, és dropper post kompatibilis.  steel-is-real_1.png

Ha tetszett a post gyere a face oldalra és LIKE.

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, vagy esélyes volna tudod mit kell tenned.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1012676799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása