Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Lepetézek ZOMBIE E-BIKE

2018. június 10. - Misi....

Ma be kellett mennem a vízművek helyi irodájába, mert a kedves posta nem volt képes kihozni a számlát. De ez kb most mindegy is. Mikor kötöm le a szamarat helybe lepetéztem, mert a mellettem lévő tárolóban ez a brutál szörny feszített. Elnézést a fotók minőségéért, de ez most így sikerült hirtelen. 

Nem vagyok nagy rajongója az e-bike-oknak, de ez a gépÁLLAT olyan brutális, hogy simán bevállalnám. Full házi készítés. Gazdája városi bevetésre, meg melóba járásra használja. Kb 70-80 km a hatótáv, és 40 a max sebesség. Hasonlóan szokott az enyém is "tiszta" lenni :D Egyébként csak én nevezem Zombie bike-nak. A doboz egy kényszerű megoldás, mert valahova el kell pakolni az akkumulátor pakkot, és ez egy faszán szigetelt doboz. Télen-nyáron használatban van a gép, és még -20 fokban is teljesen jól megy. A gép gazdája folyamatosan magánál tartja az akkut (télen főleg), így növelve az élettartamot. 

Ami még extra, hogy  a hátsó agyba épített vezérlő teljesítménye egy speciális USB kábel és egy számítógép segítségével testreszabható. Így a KRESZ szabályait is be lehet tartani, majd igény esetén egy kis finomhangolással terepen kihozható belőle a maximum.

Ami külön tetszik a gépben, hogy nem a szokványos bolti unalmas gép. Van benne élet. Bármikor bármilyen alkatrésze cserélhető, nincsen benne semmi speciális gyártó specifikus cucc. Minden része netrtől beszerezhető. Ennek a gépnek lelke van!

20180607_102034.jpg

20180607_102046.jpg

20180607_102050.jpg

20180607_102102.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8514031464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása