Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

SunRace 1x12

2018. június 26. - Misi....

Bővül az 1x12-es váltórendszerek tábora. Bár én magamnak sosem fogok venni, de van akit attól még érdekel. 

Olcsóbb mint az XTR, és a Sram GX alá is bekúszik árban. Ami jó, hogy a sor hagyományos Shimano kazikra megy fel. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy a két nagy gyártó mellé bejön egy harmadik is (na jó, Amcsiban a BOX nagyon nyomul, de itt EU-ban még nem sok híre van). Remélem pár év múlva egy lapon említhetjük mind a 4 gyártót. Jót tesz a fejlesztéseknek és a piacnak egy kis egészséges verseny a felhasználókért. Egyébként meg szeretem a Sunrace-t. Kazijukat használom napi szinten 2 éve, és hihetetlenül jól teljesít teljesen korcs keverék hajtásláncban. 

De vissza a szettre. Sorunk már eddig is volt. Most viszont kaptunk egy váltót, váltókart meg láncot is hozzá.

Katt a képre a bővebb (angol nyelvű) leíráshoz. Árak, grammok stb. 

dsc00731.jpg

Megjegyzés: Sram most fogja kihozni szeptemberben az NX Eagle-t, de a Sunrace (534g) sor már most alá megy az NX Eagle-nek (615g) súlyban. 

Többi váltás ITT

Facebook oldal ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5514075957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása