Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Közúti veszélyeztetés

2019. január 14. - Misi....

Na az ilyen sofőröktől kellene fél évig elvenni a jogosítványt. Legyen egy kis ideje gondolkozni, hogy veszélyezteti-e következőleg más emberek életét. Inkább ő pihenjen, mintsem valaki kórházban vagy hullaházban végezze.

Egyébként még mielőtt valaki jönne azzal, hogy esetleg igaza van a buszsofőrnek. Mert még ha így is van (ami nincs de mindegy). Akkor is mi jogosítja fel arra, hogy ennyire közel előzzön, majd pedig leszorítson egy másik az úton közlekedőt? Milyen kresz szabály jogosítja fel arra, hogy egy másik ember testi épségét veszélyeztesse? Mert szerintem ilyen szabály nincs. Még ha vétkes is lett volna a kerékpáros, akkor sincs semmilyen joga a buszsofőrnek arra, hogy az életét veszélyeztesse. Mi lesz a következő lépés? Elgázolja, hogy rendre és fegyelemre szokassa? Akkor majd megtanulja bárki a kresszt ha a kórházban fekszik, vagy ha éppen halott? 

Többi videó ITT

Facebook oldal ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6714561616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_z_ 2019.01.14. 14:02:13

Szep... Remlem lesz hir az ugy utoeleterol is.
süti beállítások módosítása