Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Race Face NEXT R 2018

2017. április 19. - Misi....

Még tavaly adtam el a Race Face kormány-stucni kombómat valami vicc áron. Azóta is sajnálom. Próbáltam vissza venni, de persze esélytelen volt. Na mindegy. 

Viszont a híres kanadai cég bejelentette a 2018-as NEXT R (ez az agresszív Rally vonal) újításait. Ezen kívül azért még több vonaluk is van pl Next, Turbine, Atlas, Affect, Ride, Chester stb stb. Már lassan zavarba ejtően sok. Ez a Next R egyébként a Next SL és a SixC vonal között foglal helyet (azaz a cross-country-Enduro és a downhill között).

Az egyik legvagányabb újításuk a tengelybe integrált power meter. Akinek ismerős "véletlen" és rávágja, hogy az Easton is pont ilyet dobott a piacra az nem téved, mert közös projekt volt. 

screen_shot_2017-04-19_at_11_07_45_am.png

Mivel elég szemléletes, és minimális angol kell hozzá nem fordítgatom. Csak katt a képre.

2017_cinch_power_meter_rf_sell_sheet_rev_1.jpg

Aki ennél kicsit többet akar megtudni mint pl ÁR, hajtómű szerelési útmutató, dropper post stb katt IDE.

Egyébként tök vagány, hogy meg lehet venni a dropper post lock karját is külön, ha letöröd, de az $59.99 USD szerintem kicsit sok érte. Bár a dropper post tipikusan olyan alkatrész, hogy ha meg kell kérdeznem az árát, akkor nem nekem való.

race-face-turbine-dropper-1x-remote.jpg 

Ha tetszett a post kövess Facebookon. Katt IDE és like.

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1212438215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása