Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Danny Hart is 29-esen teker

2017. május 17. - Misi....

Még vagy 2-3 hete megkérdezték mi a véleménye a 29-es DH kerókról. Akkor rendkívül sokat mondóan kb annyit reagált, hogy amit adnak azzal megyek. Ami gyorsabb azt használom. 

Rendkívül diplomatikusan reagált. aztán most elsőként jött be Fort William-ben. Véletlenül egy 29-es Moondraker nyergében. Itt már kevesebben hangoskodtak a nagyobb kerék miatt, mert a kedvencük nyert. Na jó, Danny nekem is kedvenc. :). Rajta kívül még Gee Atherton ment 29-essel, egy Trek Session-el. Mind a kettő alu és prototípus stádiumban van. 

Szóval "Apa kezdődik", itt a 29-es dh kora. 

p5pb14717700.jpg

 

Persze nem csak úgy elhozta az új kerót, hanem a régi gépét is tesztelte az előzetes futamokon, és a jobb időket futó váz mellett döntött. Mivel még nem gyártják szériában ezért nem karbon, hanem csak alu.  

Danny végszava: "“Get a life, get off the internet and go ride your bike!”"

Pár kép (katt a galériához):

 

Ha tetszett a post kövess Facebookon. Katt IDE és like.

Ha a haveroknak is tetszene a bénázásom oszd meg ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr3012507145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása