Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Fejlődik a Vodafone... de azért van még hova fejlődnie

2017. október 09. - Misi....

Majdnem egy hete jött a hirdetés. Szegény csávó női bicóval, erőltetett mosollyal, legszarabb műanyag borítású V fékkel, colos fejcsővel, gondolom lejtő alján örül, hogy megállt. Szét is lett trollkodva a reklám rendesen. Ha már reklám fotó legalább tettek volna alá valamit, ami nem ekkora ipari hulladék. Ha szeretnének eladni valamit, ami a mozgás szabadságához kapcsolódik, a friss levegőhöz, az egészséges életmódhoz, akkor talán ne egy olyan bringával reklámozzák, amihez a kerékpárszerelők is méla undorral nyúlnak 2 feles után. 

tutinet_1.JPG

Ma dobta fel a hirdetést ismét a web bugyra. Tanultak a hibából. Már csak a kényszeredett mosoly maradt, a kerékpárt "valahogy" lehagyták a képről. Talán nem is baj. Most már csak a Tuti Net maradt, meg a srác arcán az arckifejezés. 

tutinet_2_1.JPG

És hogy ne legyek már annyira rosszmájú. Ha rányomsz a képre, akkor a Voda oldalán találod magad. Csak mert kerózni, és netezni egyszerre menő. Kb pont annyira, mint amennyire a srác arcára van írva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5612945831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása