Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

SRAM DUB

2018. január 21. - Misi....

Akik álmatlanul forgolódtak, hogy megint eltelt egy teljes hét új kerékpáros szabvány nélkül azok fellélegezhetnek. 

A SRAM volt olyan jó, hogy kijött egy vadonat új középcsapágy és tengely átmérővel! Ezúttal 28,99mm. Mert az eddigiek valamiért nagyon nem voltak jók nekik. A 24mm túl kicsi a 30mm meg túl nagy. Az egész túl bonyolult. Eddig volt 4, 6, vagy 8 féle ki tudja már? Na jó tudjuk. ITT egy összefoglaló, de most majd ezt is lehet átírni megint. 

Most ismét egy rendkívül hangulatos videóban adják az észt pornós bajszú hipszterek, hogy miért is lesz az ő 28,99mm-es megoldásuk a legkirályabb az egész világon. Mert ez könnyebb, és merevebb, és tartósabb, mint az összes többi. Mintha az elősző szabványokat is ugyan ezen szavakkal nyomták volna le a közönség torkán. Miért érzem úgy, hogy ha hasonlóan hülye pornós bajszot növesztek, és legyőzöm a fejlesztő részleg vezetőjét sörivásban, valamint kézzel gesztikulálásban, akkor én is bedobhatok egy új mondjuk 27,5 mm-es szabványt a jövő héten?

 

Egyetlen dologgal tudják menteni az egészet. Legalább nem kell hozzá új váz szabvány. Jó persze értem én mit akarnak elérni vele, hogy minden fő szabványhoz legyen csapágyuk-hajtókarjuk, de kezd már kicsit sok lenni a  világmegváltó szabványokból. Mintha minden héten eljönne személyesen egy új megváltó, aki ismét megmenti a kerós társadalmat. Az elsőt még sokan üdvözlik, de a kilencedik már kevesebb figyelmet kap, mint egy cserép muskátli. 

Akit egyébként részletesen érdekel a DUB, vagy van kérdése az nézzen szét ITT. Csillió kérdésere válaszolnak. 

Ha tetszett a post kövess Facebookon. Katt IDE és like.

Nézz szét a blogon hátha találsz még más érdekességet, a megosztásokat megköszönöm ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8613592711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása