Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Kis játékos

2018. április 16. - Misi....

Itt állt szegényke darabokban és várta a sorsát. Mióta megvan a FAT csak az öszvérre ültem rá, amivel melóba járok. Más vékony gumisat nem is használok annyira bejött a dagadt gumi. 

Szóval sehogy nem vitt rá a lélek, hogy eladjam. Így fogtam a doboz alján lévő alkatrészeket (na jó egy X4-es váltókart azért kellett vennem), és megint összeépítettem az össztelóst. 1x8-as hajtás került rá. Itt a környéken bőven elég. 

Annyira szokatlan terepen. Csúszik a hátulja kanyarban, meg könnyű. A FAT-ben belső + lötty is van, és álltalában a nyeregtáskát is viszem magammal, így nem igazán robbanékony. Ez a kis virsli gumis a maga 2,35-ös külsőivel viszont annyira robbanékony és játékos a FAT-hez képest, hogy csak na. 

Amit már tudom hogy cserélni fogok rajta az a fék. Az XT-t nem bírom megszokni. BB7 van a várólistán, remélem hamar megérkezik.  

Egyébként teljesen jó kis játszós, környékbeli rohangászós bringa lett belőle. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8813838394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása