Kerékpár, vagy ami engem érdekel és köze van a 2 kerékhez

Csőváz blog

Novatec

2017. március 27. - Misi....

Új játék érkezett.

Eddig évek óta mindig single speed merev montit használtam munkába járásra.

Ám idén tavasszal változott a helyzet. Végig nyomtam a telet, és így hogy beköszöntött a tavasz lehet nagyobb tempókat is nyomni. A lábaim bírnák is azokkal nincsen baj. A térdemet érzem. A 44x16 áttétel és a kilós külsők feladják neki a leckét. 

Szóval vagy váltok egy első tányért és cserélem 32-16-ra az áttételt (ami olcsóbb), vagy össze építek egy váltós rendszert. 

Ehhez érkezett most a hátsó agy. Novatec D042SB. Erős, masszív agy. 4 rendes méretű ipari csapággyal, acél rotorral 3 kalapáccsal. Évente 1-2 karban tartással az idők végezetéig kiszolgál. Egyedüli hátránya a majd fél kg-os súlya (gyorszárral 560 gr). De valamit valamiért. Lett volna itthon 280 gr-os alu rotor-os BTS XC elite agy is, de alu rotorral nem járunk munkába. 

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy véletlen elnéztem és 36 lyukas agyat sikerült vennem. Ami gáz, mert csak 32 lyukas felnim van itthon. Szóval ez nem tervezett kiadás lesz, de sebaj. Aki hülye tudjon rá. 

Beépítés előtt még szétszedem és tele nyomom zsírral. 

Ha gondolod hogy az arckönyvön is szeretnéd követni amit csinálok akkor KATT IDE ÉS KÖVESS  

img_4888_1.JPG

Ha tetszett a post kövess Facebookon. Katt IDE és like.

A bejegyzés trackback címe:

https://csovaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5512373673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása